Blog

Freud Museum,  Vienna
16/02/2016

Συνείδηση είναι η κατάσταση που υποδηλώνει το επίπεδο εγρηγόρσεως του ατόμου.  Πιο αναλυτικά,  συνείδηση είναι η κατάσταση εκείνη του οργανισμού που επιτρέπει στο άτομο να αναπτύξει τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες ώστε να γνωρίζει το περιβάλλον του,  τα συμβαίνοντα γύρω του και μέσα στον ίδιο του τον εαυτό. 

16/02/2016

Μόνο το θάρρος μας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλα μας τα εσωτερικά αποθέματα,  σε οποιαδήποτε κατάσταση,  και σε οποιαδήποτε αποστολή.  Αν δε σπαταλάμε πολύτιμη ενέργεια προσπαθώντας να αποδείξουμε την αξία μας μπορούμε να αφιερωθούμε σε χρήσιμους σκοπούς.

16/02/2016

Κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη συνεχή επιτυχία και κανείς δεν είναι ασφαλισμένος για την αποτυχία. Αισθανόμαστε ότι η κοινωνική μας θέση είναι τόσο επισφαλής που τρέμουμε μην κάνουμε κανένα λάθος. Το να κάνουμε λάθη, είναι ανθρώπινο, και είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μην κάνουμε λάθη.

16/02/2016

Αν κάποιος μας πει το πόσο μας συμπαθεί, αλλά μας φέρεται με ένα τρόπο ο οποίος δεν είναι καθόλου φιλικός, δε μας εντυπωσιάζει με τη φιλία του. Πιστεύουμε ότι οι πράξεις του αποκαλύπτουν τα πραγματικά του κίνητρα πιο σωστά από τα λόγια του.

16/02/2016

Όσο πιστεύουμε ότι είμαστε κατώτεροι και αδύνατοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να περιμένουμε το χειρότερο, και από τον εαυτό μας και από τη ζωή. Η ιδέα πού έχουμε για τον εαυτό μας, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, διαμορφώνει τις προσδοκίες μας σχετικά με τις μελλοντικές μας δυνατότητες και επιφυλάξεις.

16/02/2016
Όσοι πιστεύουμε ότι είμαστε κατώτεροι και αδύναμοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να περιμένουμε το χειρότερο,  και από τον εαυτό μας και από τη ζωή.  
16/02/2016
Ένα άτομο είναι ικανό να αγαπήσει και να εκφράσει την αγάπη του μόνο αν προηγουμένως έχει αγαπήσει τον εαυτό του.  Όσα άτομα καταφέρνουν να αγαπούν τους εαυτούς τους χωρίς όρους μπορούν να αγαπήσουν εύκολα και αβίαστα τους άλλους
 
Το γράμμα μιας φίλης, μια αληθινή ιστορία
03/02/2016

Το δημοσιοποιώ και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί αποδεικνύει την τεράστια δύναμη που κρύβει ο κάθε άνθρωπος μέσα του. Η Μ. Π. αποφάσισε να αλλάξει τρόπο σκέψης και τρόπο ζωής. Άρχισε ν’ αγαπάει τον εαυτό της, άρχισε να ζει. Η αλήθεια είναι ότι όλα στη ζωή είναι "Συν Αθηνά και χείρα κίνει".

 

Wolf Messing Mentally Robs a Bank
03/02/2016

Ο περίφημος Πολωνός Wolf Messing ανέφερε στην αυτοβιογραφία του ένα χαρακτηριστικό περιστατικό τηλεπαθητικής υποβολής. Ο Messing κατόρθωσε να αποδράσει από ένα κτίριο όπου τον κρατούσαν οι Γερμανοί υποβάλλοντας τηλεπαθητικά στους φρουρούς του την ιδέα πως ήταν ένας ανώτατος αξιωματούχος.

Τα όνειρα και τα μυστικά τους
03/02/2016

Αποκαλύπτονται κάθε βράδυ όταν το συνειδητό μας μέρος, ο ορθολογισμός, και η τετράγωνη λογική κοιμούνται. Έρχονται από τα βαθύτερα, επίπεδα του υποσυνείδητου και της ψυχής μας. Τα ψυχικά όνειρα είναι πολύ ρεαλιστικά σαν βιωμένη εμπειρία, η ποιότητα των χρωμάτων είναι διαφορετική, και αφήνεται μία αίσθηση στον ονειρευόμενο για κάτι πού συνέβη η πού θα συμβεί!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

  • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
  • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
  • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.