Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του

Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του

Οι περισσότεροι άνθρωποι, δυστυχώς, εστιάζονται στο πρόβλημα και όχι στη λύση του, με αποτέλεσμα να βιώνουν το άγχος.

Κάθε πρόβλημα εμπεριέχει και τα θετικά του στοιχεία. Προκειμένου να απαλλαγούμε από το πρόβλημά μας, είναι πολύ αναγκαίο, να καταγράψουμε όλα τα θετικά που απορρέουν εξ αιτίας του.

Να μην ξεχνάμε ότι εμείς δημιουργούμε το πεπρωμένο μας μέσα από τις εκάστοτε σκέψεις και τα πρότυπα του μυαλού μας. Κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει χωρίς να του το επιτρέψουμε.

Να μην ξεχνάμε, ότι σπέρνουμε θερίζουμε. Κανείς μας δεν ξεφεύγει των ευθυνών του.

Κατανοούμε και αποδεχόμαστε τα λάθη μας, σταματάμε να τα βάζουμε με τον εαυτό μας και κοιτάμε την επόμενη μέρα. Άλλωστε το παρελθόν δεν αλλάζει.

Οραματιζόμαστε λεπτομερώς και με ενθουσιασμό την επίλυση του προβλήματός μας σαν κάτι το δεδομένο και ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο. Αγκαλιάζουμε και αγωνιζόμαστε ολόψυχα γι’ αυτό.

Αν δεν αγκαλιάσουμε με ενθουσιασμό την κάθε αλλαγή, κατανοώντας πως εμείς την προκαλέσαμε μέσα από κάποιο επίπεδο του Νου μας, τότε θα βιώνουμε παθητικά το αποτέλεσμά της.

Όλοι είμαστε Ένα! Ο ευκολότερος τρόπος να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη και επιθυμία μας, είναι, να βοηθήσουμε τους ανθρώπους γύρω μας να πετύχουν τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

Ο πυρήνας μας είναι η αιώνια δύναμη της Αγάπης. Μπορεί να γιατρέψει το φόβο, το μίσος, την αρρώστια. Αν κάθε σκέψη, λόγος και πράξη μας εμπεριέχει Αγάπη, θα οδηγηθούμε στις καλύτερες λύσεις των προβλημάτων!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

  • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
  • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
  • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.