Τα όνειρα και τα μυστικά τους

Τα όνειρα και τα μυστικά τους

Αποκαλύπτονται κάθε βράδυ όταν το συνειδητό μας μέρος, ο ορθολογισμός, και η τετράγωνη λογική κοιμούνται. Έρχονται από τα βαθύτερα, επίπεδα του υποσυνείδητου και της ψυχής μας. Τα ψυχικά όνειρα είναι πολύ ρεαλιστικά σαν βιωμένη εμπειρία, η ποιότητα των χρωμάτων είναι διαφορετική, και αφήνεται μία αίσθηση στον ονειρευόμενο για κάτι πού συνέβη η πού θα συμβεί! Τα όνειρα προέρχονται από την πνευματική πλευρά του εαυτού μας.

Διόραση, διαίσθηση, ΕSP είναι φαινόμενα πού συμβαίνουν και στον ύπνο μας. Τα όνειρα χωρίζονται στις ακόλουθες βασικές κατηγορίες:

 

Τηλεπαθητικά όνειρα: Προσωπική εμπειρία (Απρίλιος 1978 Παρίσι).

Στη διάρκεια του ύπνου γύρω στις 3 τη νύκτα έβλεπα ένα όνειρο, γινόντουσαν αγώνες – κόντρες ταχύτητας μηχανών στην Γ. Σεπτεμβρίου. Συμμετείχε και ο παιδικός μου φίλος ο Παναγιώτης. Σε μια στιγμή η προπορευόμενη μοτοσικλέτα έπεσε στο δρόμο και η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Παναγιώτης έπεσε και αυτή. Ένοιωσα ότι ο φίλος μου τελείωσε. Την άλλη μέρα τηλεφώνησα σπίτι του, βρήκα την μητέρα του και μου είπε ότι ο Παναγιώτης είχε τρακάρει στη Συγγρού η μοτοσικλέτα του με αυτοκίνητο και ήταν στο νοσοκομείο με κατάγματα.
 

Προγνωστικά όνειρα: Τα βλέπουν διαισθητικά άτομα. Έχουν να κάνουν με πλούσιους συμβολισμούς. Το όνειρο μιας φίλης: Έβλεπα για 10 ημέρες πριν το θάνατο της μητέρας μου πουλιά να πετούν μακριά. Η μητέρα μου ήταν υγιής ξαφνικά αρρώστησε και πέθανε σε λίγες μέρες. Το ίδιο Όνειρο με πουλιά να φεύγουν έβλεπα λίγες μέρες πριν το θάνατο του πατέρα μου πριν 12 χρόνια. Συνήθως τα πουλιά εκφράζουν την ελευθερία, την ελπίδα αλλά και θετικά η αρνητικά νέα. Ο Αβραάμ Λίνκολιν είδε τον θάνατό του 3 ημέρες πριν δολοφονηθεί από τον Τζον Μπουθ. «Χθες το βράδυ έβλεπα πάλι εκείνο το όνειρο», έλεγε μόλις πριν λίγες ώρες ο πρόεδρος μιλώντας στον στρατηγό Γκραντ και τον Υπουργό Ναυτικών, Γκίντεον Ουέλς. «Ποιο όνειρο;», ρώτησε ο δεύτερος. «Σχετίζεται με το στοιχείο σου, τη θάλασσα. Σαν να βρισκόμουν σε κάποιο παράξενο, απερίγραπτο σκάφος που έμοιαζε να πλέει αργά, σαν αιωρούμενο, και να απομακρύνεται προς κάποια αχανή και ακαθόριστη έκταση, σε κάποια άγνωστη ακτή. Το ίδιο το όνειρο δεν είναι τόσο παράξενο, όσο η επαναληπτικότητά του: κάθε φορά που το βλέπω συμβαίνει κάποιο σημαντικό γεγονός ή καταστροφή. Το είχα ξαναδεί πριν από τα γεγονότα του Φορτ Σάμτερ και τη μάχη του Μανάσσας, αλλά και πριν από μεγάλες νίκες, όπως το Γκέττυσμπεργκ και το Βίκσμπεργκ». Όλοι απέδωσαν το όνειρο στην αναμενόμενη παράδοση των τελευταίων νότιων στρατευμάτων στον στρατηγό Σέρμαν, από όπου περίμεναν ειδήσεις από στιγμή σε στιγμή. Ο πόλεμος ουσιαστικά είχε τελειώσει και όλοι διακατέχονταν από εύθυμη διάθεση. Μόνο ο πρόεδρος έδειχνε μελαγχολικός και κατηφής.

 

Προφητικά όνειρα: Προβλέπουν με ακρίβεια γεγονότα εθνικής η παγκόσμιας εμβέλειας. Σε κάθε μεγάλη τραγωδία, φυσική καταστροφή, δολοφονίες διάσημων προσώπων έχουν καταγραφεί όνειρα από απλούς ανθρώπους. Η Association for the Study of Dreams διεθνής οργανισμός έχει καταγράψει εκατοντάδες ονείρων, με δύο μάρτυρες πριν συμβεί το συμβάν. 13χρονη Μειβις Μακγιούαν στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου στη Σκωτία ονειρεύτηκε τη βύθιση του Τιτανικού και την διηγήθηκε κλαίγοντας όταν ξύπνησε στις νυκτερινές νοσοκόμες.

 

Όνειρα καθοδήγησης: Όνειρα με πνευματικούς δασκάλους, αγγέλους, αγίους. Τα όνειρα καθοδήγησης δύσκολο να αναλυθούν και να ερμηνευτούν συμβολικά. Η μητέρα μου έκανε 13 χρόνια για να κάνει παιδί. Είδε στον ύπνο της τον Άγιο Νικόλαο! Τα αγαπημένα μας πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή πολλές φορές αναλαμβάνουν ρόλο προστασίας και καθοδήγησης στα όνειρα μας.

 

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

  • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
  • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
  • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.