Τηλεπαθητική υποβολή με συμμετοχή του Einstein και του Freud

Wolf Messing Mentally Robs a Bank

Ο περίφημος Πολωνός Wolf Messing ανέφερε στην αυτοβιογραφία του ένα χαρακτηριστικό περιστατικό τηλεπαθητικής υποβολής. Ο Messing κατόρθωσε να αποδράσει από ένα κτίριο όπου τον κρατούσαν οι Γερμανοί υποβάλλοντας τηλεπαθητικά στους φρουρούς του την ιδέα πως ήταν ένας ανώτατος αξιωματούχος.

Ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Γκάντι, ο Freud, ο Einstein έστρεψαν την προσοχή τους στον Messing.

Κάποτε ο Στάλιν τον προκάλεσε να επιχειρήσει να εισέλθει στο εξοχικό του σπίτι που φυλασσόταν άγρυπνα είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Ο Messing έπεισε τηλεπαθητικά τους φρουρούς πώς ήταν ο αρχηγός της μυστικής αστυνομίας και πέρασε ανενόχλητος στο σπίτι! Καθώς ο Στάλιν εργαζόταν στο γραφείο του, ύψωσε το κεφάλι και είδε έκπληκτος τον Messing να εισέρχεται ανέμελα μέσα στο δωμάτιο.

Πιο παλιά, ύστερα από μια επίδειξη τηλεπάθειας πού είχε πραγματοποιήσει ο Messing στη Βιέννη, πήγε στο διαμέρισμα του Einstein όπου ο μεγάλος φυσικός τον σύστησε στο φιλοξενούμενό του Sigmund Freud. Ο πατέρας της ψυχανάλυσης του ζήτησε να διαβάσει τις σκέψεις του και ο Messing δέχτηκε. Λίγο αργότερα, το πρόσωπο του νεαρού πολωνού πήρε μια ταραγμένη έκφραση, επειδή δεν μπορούσε να πιστέψει το σιωπηλό μήνυμα του Freud. Τελικά, πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού και πήρε ένα τσιμπιδάκι από το ντουλάπι. Επιστρέφοντας στο δωμάτιο, είπε διστακτικά στον Einstein ότι ο Freud του ζήτησε να αποσπάσει τρείς τρίχες από το μουστάκι του. Ο Einstein πρότεινε χαμογελώντας το πρόσωπό του και ο Messing πραγματοποίησε την επιθυμία του Freud.
 

Δείτε τα σχετικά βίντεο αναπαράστασης:

Wolf Messing Mentally Robs a Bank - Part 1


Wolf Messing Mentally Robs a Bank - Part 1 από paranormaltv

 

 

Wolf Messing Mentally Robs a Bank - Conclusion

Wolf Messing Mentally Robs a Bank - Conclusion από paranormaltv

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

  • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
  • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
  • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.