Μεθοδολογία - Κόστος συνεδριών & υπηρεσιών

Ο τρόπος εργασίας μου

Ο τρόπος εργασίας μου

 

Ο τρόπος μέσω του οποίο μπορώ να βοηθήσω στην Επίλυση Προσωπικών Προβλημάτων, να δώσω προβλέψεις & λύσεις για το Μέλλον, αλλά και να διαχειριστώ θέματα που σχετίζονται με την Αρνητική Ενέργεια στηρίζεται στις έμφυτες ψυχικές και τηλεπαθητικές δυνάμεις μου. Αναφέρομαι στα παραφυσικά ή αλλιώς στα φαινόμενα της παρ’ αίσθησίν αντίληψης, τη διόραση, την ενόραση, την ψυχομετρία, την πρόγνωση, την τηλεπάθεια, τη δύναμη της υποβολής και της ψυχοβολίας.


 

Μαρτυρίες Ανθρώπων που Ωφελήθηκαν

Μαρτυρίες Ανθρώπων που Ωφελήθηκαν


Στην πορεία των 40 και πλέον ετών ο κ. Πανούτσος έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βρουν λύση στα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Σε αυτή την ενότητα θα διαβάσετε πρόσφατα μηνύματα ανθρώπων που συνεργάστηκε για την επίλυση των προβλημάτων τους! Ίσως στο άμεσο μέλλον ένα ακόμα να προστεθεί στη λίστα,  το δικό σας...

 


"Είχα χωρίσει πριν 7 μήνες, ενώ πηγαίναμε για γάμο. Απευθύνθηκα σε δυο τρία μέντιουμ κυρίες. Πάνω στην αδυναμία μου πίστεψα ότι με μαγικά και ξόρκια θα γίνει επαναφορά προσώπου. Έχασα πολλά χρήματα και δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Τυχαία βρήκα στην αναζήτηση για μέντιουμ τον κ.Πανούτσο. Μου εξήγησε τις αιτίες του χωρισμού , με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου και να φέρω πάλι κοντά μου τον άνθρωπό μου. Η σχέση μας είναι πιο καλή από πριν και εγώ πιο δυνατή μέσα στη σχέση. Έχουμε συμφωνήσει να κανουμε τη σχέση μας πιο ουσιαστική ,και εάν όλα πάνε καλά να παντρευτούμε τον Νοέμβριο. Κύριε Πανούτσο σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας."

Χαρούλα Κ. - Αθήνα

"Δεν νομίζω πως υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις την δουλειά και τον χαρακτήρα του κ.Πανούτσου. Αναζήτούσα μέντιουμ και ευτυχώς κατέληξα σε ένα επαγγελματία και πάνω απ' όλα σε εξαιρετικό και χαρισματικό άνθρωπο. Έγκυρος στις προβλέψεις του και πολύ μεθοδικός στον τρόπο εργασίας του. Με κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή και ένιωσα από την αρχή ότι είναι ο άνθρωπος που θα με βοηθήσει να διαχειριστώ την ανασφάλεια και αβεβαιότητα που βίωνα... Τον ευχαριστώ που κατάφερε να με κάνει να πιστέψω, πως η πιο σημαντική αγάπη είναι η αγάπη για τον εαυτό μας, Με γνώμονα αυτό, έχω καταφέρει να αντιμετωπίζω σωστά τη ζωή και να "ξαναγεννηθώ"..."

Ιωάννα Μ. - Πάτρα

"Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος με σπάνια ηθική και πρόθεση συνεισφοράς μη φειδόμενος κόπου και χρόνου. Η πνευματική καθοδήγηση, οι μελλοντικές προβλέψεις του και η θετική του ενέργεια στην κυριολεξία είναι ένα εγκυρότατο και 100% αποτελεσματικό εφόδιο στα προβλήματα της καθημερινής ζωής και στην εσωτερική αναζήτηση του καθενός. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία ο Κοσμάς σου μεταφέρει ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και βεβαιότητας ότι στο πρόσωπό του θα βρίσκεις πάντα έναν έμπειρο life coach αλλά και ένα αληθινό φίλο. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την ώθηση που μου έδωσε σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο."

Μάρκος Μ. - Αθήνα

 

 

 

Προσωπικές Συνεδρίες: Είδη και Κόστος

Προσωπικές συνεδρίες

 

Για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρω (Επίλυση Προσωπικών Προβλημάτων, Μελλοντικές Προβλέψεις, θέματα που σχετίζονται με Αρνητική Ενέργεια και Καθοδήγηση Ζωής) το βασικό βήμα είναι οι προσωπικές συνεδρίες, μέσω των οποίων θα μπορέσω να κατανοήσω την περίπτωση σας και να λάβω τα πρώτα στοιχεία, προκειμένου να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο που είναι η Διαισθητική Διερεύνηση.


 

Γιατί να με Εμπιστευθείτε

Γιατί να με Εμπιστευθείτε

 

Στην εποχή μας "πολλοί" ισχυρίζονται ότι έχουν πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις.  Επιλέξτε σωστά και όχι παρορμητικά. Ελέγξτε το βιογραφικό και την πορεία του ανθρώπου που θα εμπιστευθείτε!

Ο Κοσμάς Πανούτσος διαθέτει:

Eπιστημονική Γνώση  |  Εμπειρία 40+ χρόνων  |  Γραφείο - Χώρος Συνεδριών   |   Ήθος & Αγάπη για τον συνάνθρωπο


 

 

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις


Κάνετε δωρεάν προβλέψεις; Τί είναι η διαισθητική διερεύνηση; Έχω προβλήματα στη σχέση μου, και θέλω να μάθω το μέλλον της. Αυτά είναι μερικά απο τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα που μου υποβάλλουν...


 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

  • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
  • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
  • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.