Μαρτυρίες Ανθρώπων που Ωφελήθηκαν

 

Στην πορεία των 40 και πλέον ετών ο κ. Πανούτσος έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βρουν λύση στα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Σε αυτή την ενότητα θα διαβάσετε πρόσφατα μηνύματα ανθρώπων που συνεργάστηκε για την επίλυση των προβλημάτων τους! Ίσως στο άμεσο μέλλον ένα ακόμα να προστεθεί στη λίστα, το δικό σας...


 

"Είχα χωρίσει πριν 7 μήνες, ενώ πηγαίναμε για γάμο. Απευθύνθηκα σε δυο τρία μέντιουμ κυρίες. Πάνω στην αδυναμία μου πίστεψα ότι με μαγικά και ξόρκια θα γίνει επαναφορά προσώπου. Έχασα πολλά χρήματα και δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Τυχαία βρήκα στην αναζήτηση για μέντιουμ τον κ.Πανούτσο. Μου εξήγησε  τις αιτίες του χωρισμού , με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου και να φέρω πάλι κοντά μου τον άνθρωπό μου. Η σχέση μας είναι πιο καλή από πριν και εγώ πιο δυνατή μέσα στη σχέση. Έχουμε συμφωνήσει να κανουμε τη σχέση μας πιο ουσιαστική ,και εάν όλα πάνε καλά να παντρευτούμε τον Νοέμβριο.
Κύριε Πανούτσο σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας."
Χαρούλα Κ. - Αθήνα

 

"Δεν νομίζω πως υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις την δουλειά και τον χαρακτήρα του κ.Πανούτσου. Αναζήτούσα μέντιουμ και ευτυχώς κατέληξα σε ένα επαγγελματία και πάνω απ' όλα σε εξαιρετικό και χαρισματικό άνθρωπο. Έγκυρος στις προβλέψεις του και πολύ μεθοδικός στον τρόπο εργασίας του. Με κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή και ένιωσα από την αρχή ότι είναι ο άνθρωπος που θα με βοηθήσει να διαχειριστώ την ανασφάλεια και αβεβαιότητα που βίωνα...  Τον ευχαριστώ που κατάφερε να με κάνει να πιστέψω, πως η πιο σημαντική αγάπη είναι η αγάπη για τον εαυτό μας, Με γνώμονα αυτό, έχω καταφέρει να αντιμετωπίζω σωστά τη ζωή και να "ξαναγεννηθώ"..."
Ιωάννα Μ. - Πάτρα

 

"Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος με σπάνια ηθική και πρόθεση συνεισφοράς μη φειδόμενος κόπου και χρόνου. Η πνευματική καθοδήγηση, οι μελλοντικές προβλέψεις του και η θετική του ενέργεια στην κυριολεξία είναι ένα εγκυρότατο και 100% αποτελεσματικό εφόδιο στα προβλήματα της καθημερινής ζωής και στην εσωτερική αναζήτηση του καθενός. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία ο Κοσμάς σου μεταφέρει ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και βεβαιότητας ότι στο πρόσωπό του θα βρίσκεις πάντα έναν έμπειρο life coach αλλά και ένα αληθινό φίλο. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την ώθηση που μου έδωσε σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο."
Μάρκος Μ. - Αθήνα

 

"’Είχα επισκεφθεί τον Κοσμά σέ ηλικία 25 ετών, τώρα είμαι 42. Με τα χρόνια δημιουργήθηκε μία σχέση φιλίας ανάμεσά μας. Πάντα τον συμβουλευόμουν για τίς αισθηματικές μου σχέσεις και τα επαγγελματικά. Πάντα πίστευε στις δυνατότητές μου. Εγώ άργησα... λίγο να τίς καταλάβω. Στα τριάντα μου κατάφερα και έφερα κοντά μου έναν σωστό και καλό σύντροφο και δημιουργήσαμε μια ωραία οικογένεια. Ο γάμος μας πήγαινε καλά μέχρι πριν δυο χρόνια που μπήκε στη ζωή μου ένας νεότερος άνδρας. Τον ερωτεύτηκα και αρχίσαν τα δύσκολα... Μετά από οκτώ μήνες ταλαιπωρίας πήγα στον φίλο μου τον Κοσμά. Ένα μήνα μετά με την βοήθειά του έσωσα τον εαυτό μου και το γάμο μου."
Σ.Α. - Θεσσαλονίκη

 

"’Είμαι 34 ετών και είχα τρείς μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου που μου έδωσαν πολύ πόνο, μέσα από χωρισμούς και επανασυνδέσεις με τους πρώην και δυο ψυχολογικά επώδυνες εκτρώσεις! Έδινα πάντα τον καλύτερο εαυτό μου στο σύντροφό μου χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα. Πριν από έξι μήνες επισκέφτηκα τον κ. Πανούτσο. Τώρα είμαι άλλος άνθρωπος! Βλέπω αισιόδοξα τη ζωή, έχω αποκτήσει μια καλή αυτοεκτίμηση στις σχέσεις μου με το άλλο φύλλο και πιστεύω ότι θα φέρω κοντά μου αυτόν που μου αξίζει!"
Μαργαρίτα Λ. - Ηράκλειο Κρήτης

 

"Είμαι 38 ετών φυσικός καθηγητής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ενώ προσπαθούσα πολύ στη ζωή μου,δεν είχα τα ανάλογα αποτελέσματα. Φοβήθηκα μήπως υπήρχε αρνητική ενέργεια επάνω μου. Ποτέ δεν πίστεψα στη μεταφυσική, στην έκτη αίσθηση. Μέσα από μια σειρά αναζητήσεων στο διαδίκτυο απευθύνθηκα στον Κοσμά. Μέσα σέ δύο συνεδρίες η διαισθητική διερεύνηση του μου έδωσε απαντήσεις σε όλα μου τα θέματα. Ηρέμησα, δεν είχα αρνητική ενέργεια. Είχα κάποια θέματα με τα ενεργειακά πεδία της Αύρας και με τον εαυτό μου. Αυτά τα επιλύσαμε, δεν έχω άγχος και θα έρθουν και τα καλύτερα."
Κωνσταντίνος Δ. - Λάρισα

 

"Ταλαιπωρήθηκα αρκετά από μια ψυχοφθόρα σχέση με ένα παντρεμένο για πέντε χρόνια που όλο έφευγε από το σπίτι του, όλο θα χώριζε την γυναίκα του, αλλά τίποτα... Άλλο ένα χρόνο από τη ζωή μου έχασα με αστρολόγους και μελλοντολόγους του τηλεφώνου! Όλοι μου έλεγαν ότι με αγαπάει, ότι με σκέπτεται και ότι θα χωρίσει από τη γυναίκα του. Ο κ. Πανούτσος μου είπε ότι δεν θα φύγει από το σπίτι του και ότι χάνω το χρόνο και την ψυχή μου. Έτσι δύσκολα, πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω μακριά του. Τώρα είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης, αλλά είμαι καλά. Σε ευχαριστώ Κοσμά για την καθοδήγηση και ότι κατάφερες να με βοηθήσεις να προχωρήσω στη ζωή μου!"  
Γιούλη Α. - Καλαμάτα

 

"Ένα βήμα πριν από την κατάθλιψη είχα την τύχη να ακούσω μια φίλη και να επενδύσω σε δύο συνεδρίες με το κ. Πανούτσο. Είχα ανακαλύψει ότι η σύζυγός μου είχε παράλληλη σχέση με ένα φίλο μου! Αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι για να μείνει εκείνη με τα παιδιά. Προχωρήσαμε σε διαδικασία διαζυγίου, αλλά δεν μπορούσα να ξεπεράσω το χωρισμό. Είχα συναισθηματικά επενδύσει στην οικογένειά μου. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. Έλεγα … γιατί σέ μένα; Ο κ. Πανούτσος με βοήθησε να αποδεχτώ ότι όλα μπορούν να συμβούν σε όλους μας. Με βοήθησε να βρω τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Να κοιτάξω μπροστά και πάνω από όλα να ηρεμήσω. Τον ευχαριστώ πολύ."
Ηλίας Π. - Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

 

"’Όταν ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με τον κ. Πανούτσο περνούσα μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προηγούμενες εμπειρίες με δύο "υποτιθέμενα" μέντιουμ που απλά μου έδιναν αόριστες προβλέψεις όχι μόνο δεν με βοήθησαν αλλά χειροτέρεψαν την κατάσταση. Μετά από σύσταση φίλης, προχώρησα σε μια σειρά συνεδριών με τον κ. Κοσμά που με βοήθησε να καταλάβω και να αποδέχω τις αιτίες και τα προσωπικά μου λάθη. Τώρα είμαι αισιόδοξη και δυνατή! Τον ευχαριστώ πολύ!"
Σοφία Π. - Καλλιθέα, Αθήνα

 

"’Έφτασα στον Κοσμά από καθαρή σύμπτωση. Περνούσα την δυσκολότερη περίοδο της ζωής μου καθώς από τη μία η μακρόχρονη σχέση μου είχε σχεδόν διαλυθεί και από την άλλη τα συσσωρευμένα επαγγελματικά προβλήματα επιβάρυναν ακόμη περισσότερο την ψυχική μου κατάσταση. Κυριολεκτικά ξεκινήσαμε τη συνεργασία σε κατάσταση κατάθλιψης.  Ήδη, ενώ έχουμε διανύσει μόλις το μισό της συνεργασίας μας τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικά. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και ακολουθώντας τις συμβουλές και οδηγίες του Κοσμά τα προβλήματα έχουν γίνει διαχειρίσιμα και μετά από πολλούς μήνες έχει αρχίσει να φαίνεται το φως στην άκρη του τούνελ. Κοσμά σε ευχαριστώ."
Γιώργος, Χαλάνδρι - Αθήνα

 

"Παντρεύτηκα από έρωτα πριν 20 χρόνια. Τώρα είμαι 40 χρονών και έχω δυο κόρες 10 και οχτώ χρονών που απέκτησα με πολλές δυσκολίες με εξωσωματικές. Τα τελευταία 4 χρόνια είμαστε στα πρόθυρα διαζυγίου με τον άντρα μου. Είχε μπλέξει με άλλη γυναίκα και επεδίωκε τον χωρισμό και το διαζύγιο. Απελπισμένη πριν ένα χρόνο γνώρισα τον κ. Πανούτσο. Με βοήθησε, τον άκουσα, το διαχειρίστηκα έξυπνα, και δόξα τω θεώ είμαστε καλά στο σπίτι."
Βασιλική Δ. - Μαρούσι, Αθήνα

 

"Μετά από 6 μήνες προσπάθειας και καθοδήγησης από τον κ. Κοσμά είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι τα όνειρά μου αρχίζουν επιτέλους να γίνονται πραγματικότητα και αυτό το οφείλω αποκλειστικά και μόνο στον κ. Κοσμά. Ότι και αν προσπαθήσω να πω για τον κ. Κοσμά είναι πολύ λίγα, μπροστά σε αυτά που καταφέρνει να πραγματοποιήσει με 100% επιτυχία. Σ αυτούς τους 6 μήνες είχα κοντά μου έναν πραγματικό φύλακα άγγελο, ο οποίος νοιαζόταν για το καλό μου, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και λόγια μεγάλα. Όταν ξεκινήσαμε με τον κ. Κοσμά ξέραμε από την αρχή ότι η περίπτωση επανασύνδεσης που επιδίωκα ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Κατάφερε όμως ο κ. Κοσμάς με το χάρισμα που τον διακρίνει όχι μόνο να το επιτύχει, αλλά να με κάνει να σταθώ στα πόδια μου και να είμαι πιο δυνατή από ποτέ. Συγχαρητήρια για όλα κ. Κοσμά, σας ευχαριστώ πολύ, αξίζετε πολλά !!!!!"
Άννα Κ. - Αθήνα

 

"Δεν ξέρω τι να πρωτογραψω.. εξαιρετικος επαγγελματιας αλλα και φιλος ταυτοχρονα!! Οι προβλεψεις του, η καθοδηγηση του αλλα και το χιούμορ του με βοήθησαν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου να ξανανιώσω δυνατή. Η επαγγελματικη , οικογενειακή αλλά και προσωπική μου ζωή, από τις πρώτες μας συναντήσεις κιόλας, ξεκίνησε να έχει μια υπέροχη ανοδική πορεία! Κοσμά σε ευχαριστω για όλα!"
Κατερίνα Φ - Θεσσαλονίκη

 

"Γνωρίζω το Κύριο Κοσμά εδω και 3 μήνες περίπου. Είναι ενας καταπληκτίκός άνθρωπος και τον ευχαριστώ μεσα απο την καρδία μου για όλη την βοήθεια και στήριξη που μού έχει δώσει. Μετά απο ένα χωρισμό, ειχα χάσει τον εαυτό μου, και έχασα την διάθεση μου για ζωή. Ο κύριος Κοσμάς με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου και να αγαπήσω το εαυτό μου, και να καταλάβω οτι αξίζω. Σας ευχαριστώ πολύ."
Ανδρούλλα Α. - Κύπρος

 

Άνθρωπος ηθικός, ειλικρινής, χαρισματικός, επαγγελματίας είναι μόνο μερικές λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τον κ. Κοσμά! Με τρεις μήνες μεθοδικής εργασίας, με βοήθησε να αγαπήσω τον εαυτό μου και να μεταμορφώσω τη ζωή μου! Κύριε Κοσμά, σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας!
Michalis Nikolaidis - Αθήνα

 

Κοσμά θέλω να σε ευχαριστήσω ειλικρινά για την πολύτιμη βοήθειά σου όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας. Είσαι χωρίς αμφιβολία υπόδειγμα επαγγελματία και αποπνέεις σοβαρότητα και εμπιστοσύνη! Πρωτίστως όμως (κάτι που εκλείπει στις μέρες μας) είσαι πάνω από όλα άνθρωπος με ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια και με βαθιά ανιδιοτελή πρόθεση προσφοράς! Θα τα πούμε στον γάμο μου πρώτα ο Θεός όταν έρθει εκείνη η ώρα :)
Ε Ang - Αθήνα

 

Δεν ξέρω τι θα γίνει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.... το σημαντικότερο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει ποτέ στη ζωή μου και τη μεγαλύτερη μάχη που έχω δώσει μέχρι τώρα. Ξέρω όμως ότι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ άνθρωπος απο το περιβάλλον μου που το προσέγγισε με απόλυτη ακρίβεια, αποδεδειγμένα πλέον, είναι ο Κοσμάς. Τον ευχαριστώ που με έχει οδηγήσει στο σωστό δρόμο μέχρι καί σήμερα.
Γιώργος Διονυσίου

 

Σωστός επαγγελματίας, αλλά πάνω απ όλα άνθρωπος!!!!! Δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων... Οδηγός και καθοδηγός. Αποτελεσματικός στις ανάγκες μας. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου. Χάρη σε σένα είμαι με την κοπέλα που αγαπούσα χρόνια τώρα!!!!!!!
Δημήτρης - Περιστέρι

 

Ένας πολυ ιδιαίτερος, πολυ ευφυής και πολυ προσιτός άνθρωπος, σε προσεγγίζει με απλότητα και ζεστασιά και πορεύεται μαζί σου μέσα στις δυσκολίες σου και περα από αυτές.. Στους 4 περίπου μήνες που γνωριζόμαστε μπορώ να πω με σιγουριά οτι περπατάω προς την σωστή κατεύθυνση βλέποντας την ζωή στο σύνολό της με αισιοδοξία και υπό το σωστό πρίσμα.
Παναγιώτα Καραγιάννη - Λάρισα

 

"Είμαι μια γυναίκα 46 χρονών, μια γυναίκα από πολύ καλή οικογένεια μεγαλωμένη πολύ άνετα. Μια όμορφη γυναίκα που θα μπορούσε να πει κανείς πώς τα έχει όλα …παντρεύτηκα πολύ μικρή σε ηλικία 22 ετών χωρίς εμπειρίες, αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου."
Μ. Π. - Αθήνα
Διαβάστε όλο το γράμμα στο blog

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

  • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
  • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
  • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.