Ο τρόπος εργασίας μου

Κοσμάς Πανούτσος

Ο τρόπος μέσω του οποίου μπορώ να βοηθήσω στην Επίλυση Προσωπικών Προβλημάτων, να δώσω Προβλέψεις & Λύσεις για το Μέλλον, αλλά και να διαχειριστώ θέματα που σχετίζονται με την Αρνητική Ενέργεια στηρίζεται στις έμφυτες ψυχικές και τηλεπαθητικές δυνάμεις μου. Αναφέρομαι στα παραφυσικά ή αλλιώς στα φαινόμενα της παρ’ αίσθησίν αντίληψης, τη διόραση, την ενόραση, την ψυχομετρία, την πρόγνωση, την τηλεπάθεια, τη δύναμη της υποβολής και της ψυχοβολίας.


Μεγάλο μου πλεονέκτημα και η πολυετής εμπειρία! Τα αναρίθμητα περιστατικά και οι χιλιάδες ώρες συνεδριών μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να διαχειρίζομαι με το καλύτερο δυνατό τρόπο ακόμα και τα πιο σύνθετα προβλήματα της καθημερινότητας και των προσωπικών σχέσεων.

Όταν "οι ανταγωνιστές" στο χώρο της διερεύνησης και επίλυσης των προβλημάτων σας  παραθέτουν  μεθόδους όπως χαρτομαντείας,  καφεμαντείας,  τους αγγέλους, τα τηλεφωνικά κέντρα, τα ξόρκια αγάπης, διάφορα φίλτρα, λιβάνια, βότανα, δεσίματα, λυσίματα,  υποσχόμενοι μάλιστα επιτυχία 100% ή ακόμα και 1000%(!!!)" και πολλά μεγάλα  ψεύτικα λόγια, εγώ βασίζομαι στις ψυχικές ικανότητες μου που με έχουν κάνει γνωστό όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας και στην εντιμότητα απέναντι σας μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, όσο ευχάριστη ή δυσάρεστη μπορεί να είναι ανά περίπτωση.

Οι ψυχικές δυνάμεις είναι τα "εργαλεία" μου και με βοηθούν:

  • να αντιλαμβάνομαι ένα άλλο επίπεδο χρόνου ή χώρου
  • να βλέπω γεγονότα που συμβαίνουν μακριά
  • να διαισθάνομαι κάτι πριν αυτό πραγματοποιηθεί
  • να νοιώθω τις σκέψεις και τα συναισθήματα κάποιου άλλου ανθρώπου ακόμα και σε μεγάλη απόσταση μέσω της τηλεπάθειας μακράς αποστάσεως.


Ο τρόπος εργασίας μου βασίζεται στην Αυτοσυγκέντρωση που λειτουργεί ως αγωγός της τηλεπάθειας, της διόρασης και της ψυχομετρίας, με αποτέλεσμα να μπορώ να δίνω τις σωστές απαντήσεις και λύσεις μέσω μιας στοχευμένης Διαισθητικής Διερεύνησης.


Η στοχευμένη Διαισθητική Διερεύνηση μας δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις σε όποιο θέμα σας απασχολεί καθώς και την μελλοντική του εξέλιξη.


Ο Κοσμάς Πανούτσος προσφέρει τις υπηρεσίες του για μελλοντικές προβλέψεις και επίλυση προσωπικών θεμάτων, μέσω προσωπικών συνεδριών που μπορεί να γίνουν στο γραφείο του (Αγία Παρασκευή - Αθήνα) ή εξ' αποστάσεως με την βοήθεια του διαδικτύου.  Οι κάτοικοι της Αθήνας προτιμούν την προσωπική συνάντηση, ενώ δεν είναι λίγοι από Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Κρήτη και γενικά απο την περιφέρεια που συνδυάζουν την επίσκεψή τους στην Αθήνα με μια προσωπική συνάντηση. Η διαδικτυακή συνεδρία (skype / facebook)  είναι αποδοτική και φυσικά την επιλέγουν όσοι ζουν εκτός Αθήνας αλλά και Ελλάδας (Αμερική, Καναδάς, Ευρώπη, Αυστραλία, κλπ).

Διαβάστε αναλυτικά για:

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

  • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
  • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
  • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.