Μυστήριο χιλιάδων χρόνων χωρίς μαρτυρία

Θήρα
Η σημερινή Σαντορίνη, για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου για διακοπές. Πόσοι όμως από εμάς τους επισκέπτες έχουν νιώσει τη μεγάλη θετική ενέργεια που εκπέμπει αυτό το νησί ; Πατώντας τη γη της Σαντορίνης ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με τη μεταφυσική, μπορεί να νιώσει τους έντονους ενεργειακούς κραδασμούς σε γη και θάλασσα.
 
Από τον 20ο έως τον 17ο αιώνα π.χ υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα πολιτισμού της Μεσογείου. Τα ευρήματα του καθηγητή Σπ. Μαρινάτου το 1967 το αποδεικνύουν. Ο προικισμένος αρχαιολόγος καθηγητής καθοδηγούμενος από την τηλεπαθητική του δύναμη, και τη διόρασή του, φαινόμενα παραψυχολογικά όπως επίσης και από την επιστημονική του κατάρτιση πίστεψε, εργάστηκε σκληρά και έφερε στο φως αυτόν τον ανεκτίμητο πολιτισμό. Από τα αρχαιολογικά ευρήματα αποδεικνύεται ότι η κοινωνία των ανθρώπων του νησιού ήταν πολύ εξελιγμένη. Μυστήριο παραμένει το γεγονός ότι δεν ανακαλύφθηκε κανένα ίχνος οποιασδήποτε μορφής ζωής σε αντίθεση με τα ευρήματα της αρχαίας Πομπηίας.
 
Ατλαντίδα = αρχαία Θήρα ;
 
Ένα ερώτημα που απασχολεί και μένει αναπάντητο εδώ και αιώνες. Ο Πλάτωνας μας λεει ότι η Ατλαντίδα βρίσκεται στον Ατλαντικό ωκεανό πέρα από τις στήλες του Ηρακλή το στενό του Γιβραλτάρ και ότι είναι μεγαλύτερη από τη Λιβύη και την Ασία μαζί. Μήπως έχει κάνει λάθος ερμηνεία των πηγών του ο Πλάτων;
 
Μήπως είναι απίθανο γεωλογικά να εξαφανιστεί μία τέτοιου μεγέθους Ήπειρος όπως η Ασία και η Λιβύη σε ένα τέτοιο δραματικό γεγονός χωρίς να μείνει κανένα ίχνος πάνω στη γη;
 
Όποια και αν είναι η αλήθεια, η κοσμική ενέργεια που εκλύεται στη Σαντορίνη παραμένει αναλλοίωτη μέσα στο πέρασμα χιλιάδων χρόνων.
 
Προσωπική συμβουλή στους επισκέπτες του πανέμορφου νησιού : κάποιες στιγμές σε κάποιο μέρος αφεθείτε στις σκέψεις και ονειρευτείτε το παρελθόν. Νιώστε τους κραδασμούς και την ενέργεια που εκπέμπεται από τα βάθη των αιώνων.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

  • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
  • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
  • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.