Αρνητική Ενέργεια - Ψυχικές Επιθέσεις

Αρνητική Ενέργεια - Ψυχικές Επιθέσεις

 

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που είμαστε οξύθυμοι, θυμωμένοι, δυστυχισμένοι...  Νοιώθουμε  εκνευρισμό, ανασφάλεια, πονοκεφάλους, ζαλάδες με τάσεις για εμετό, μικροατυχήματα, αρνητικές δονήσεις από τρίτους ανθρώπους, πτώση της διάθεσής μας,  χωρίς ιδιαίτερο λόγο μας στραβώνουν τα πράγματα και άλλα πολλά.

Νοιώθουμε ότι δεχόμαστε μία ψυχική επίθεση από άλλους ανθρώπους  με κακόβουλες σκέψεις και πράξεις.

Όταν κάποιος ή κάποιοι χειραγωγούν τις υπερφυσικές ενέργειες και δυνάμεις, δημιουργούν μία ψυχική επίθεση, στέλνοντας σκοτεινές και αρνητικές δονήσεις στο άτομο που στοχεύουν, δημιουργώντας του διαταραχές στην ενέργειά του-αύρα, στην ψυχική του ισορροπία και πιθανώς στην οργανική του υγεία.

 

Αν νοιώσετε ότι κάποιος παρεμβαίνει  στη ζωή σας, στη σχέση σας, στο γάμο, σας, στην εργασία σας ή στην οικογένειά σας, συμβουλευθείτε τον κ. Κοσμά Πανούτσο.

Δυστυχώς ψυχικές επιθέσεις συμβαίνουν συχνά σήμερα στη ζωή μας. Ο καθένας από εμάς έχει ‘’κάποια μικρή ψυχική δύναμη’’ χωρίς να το γνωρίζει. Έτσι πολλές φορές έχουμε στείλει στους άλλους θυμό, φθόνο και μίσος χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι μπορούμε να τους επηρεάσουμε με το ‘’κακό μάτι η ακόμα και με τη γλωσσοφαγιά.


Όμως υπάρχουν και ’’άνθρωποι’’ που γνωρίζουν ότι έχουν ισχυρές ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις, και τις χρησιμοποιούν για μη ηθικούς σκοπούς και για ανήθικα αποτελέσματα.

 

Παραψυχολογική Διερεύνηση για Αρνητική-Κακή Ενέργεια

Για  να έχουμε μια πλήρη εικόνα και Αξιολόγηση εάν υπάρχει Αρνητική-Κακή ενέργεια, προερχόμενη από τρίτους ανθρώπους με κακόβουλες σκέψεις και κακόβουλες πράξεις στο άτομό σας ή ακόμα και στη σχέση σας  απαραίτητη  είναι η  Παραψυχολογική Διερεύνηση.
Η Παραψυχολογική διερεύνηση διαρκεί 48 ώρες και συμπεριλαμβάνει :

 • Έλεγχο για Αρνητική ενέργεια σε όλα τα επίπεδα.
 • Μέτρηση των ενεργειακών πεδίων της Αύρας σας.
 • Πλήρη Ανάλυση των προοπτικών της συναισθηματικής σας σχέσης.
 • Ψυχογράφημα ανάλυση της προσωπικότητας σας.
 • Μελλοντικές Προβλέψεις για όλους τους  τομείς της ζωής σας.

Αρνητική ΕνέργειαΣτην πρώτη συνεδρία γίνεται καταγραφή όλων των απαραίτητων στοιχείων και δεδομένων της περίπτωσή σας. Απαραίτητες και οι φωτογραφίες.

Στη δεύτερη συνεδρία που ορίζεται δύο ημέρες μετά την πρώτη συνεδρία, σας ενημερώνω για τα αποτελέσματα της Παραψυχολογικής διερεύνησης, την αξιολόγησή τους και τη βοήθεια που μπορώ να σας προσφέρω.

Το κόστος και των δύο συνεδριών μαζί με την Παραψυχολογική διερεύνηση είναι 150€.
Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι εως 60 λεπτά.
Αν κατά την παραψυχολογική έρευνα διαπιστωθεί Αρνητική Ενέργεια - Παρέμβαση, είναι απαραίτητο να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για:

 • Την άμεση Αποβολή της Αρνητικής Ενέργειας, που μπλοκάρει τα ενεργειακά πεδία της Αύρας σας και δημιουργεί εμπόδια σε διάφορους τομείς της ζωής σας.
 • Την ειδικά εξατομικευμένη για κάθε περίπτωση,  Ατομική  Προστασία που σας διασφαλίζει από μελλοντικές κακόβουλες σκέψεις και πράξεις άλλων ανθρώπων.

 

Οι συνεδρίες γίνονται με τούς παρακάτω τρόπους:

 • Για τους κατοίκους της Αθήνας: Με την προσωπική μας συνάντηση στο γραφείο μου στην Αγία Παρασκευή.
 • Για τους κατοίκους εκτός Αθηνών και εκτός Ελλάδος, η επικοινωνία μπορεί να γίνει (πάντα κατόπιν συνεννόησης):
  • Διαδικτυακά, με χρήση Skype ή Facebook. Η σύγχρονη τεχνολογία (online chat - video conference) με τη χρήση web camera, επιτρέπει την άριστη επικοινωνία και διάδραση.
  • Μέσω σταθερού τηλεφώνου για την Περιφέρεια (εκτός Αττικής) και το Εξωτερικό.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πνευματικές εργασίες του κ. Πανούτσου δεν έχουν καμία σχέση με "αμφίβολες" μεθόδους όπως: Ξόρκια Αγάπης, Μαγικά φίλτρα - υλικά, Λυσίματα - Δεσίματα, Μαγικές εργασίες για Επαναφορά Προσώπου, Αγγέλους, Χαρτομαντεία κ.α.


Δείτε επίσης:

 

 

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

 • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
 • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
 • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.