Πνευματική καθοδήγηση (Spiritual life coaching)

Πνευματική καθοδήγηση

Η Πνευματική Καθοδήγηση Ζωής (Spiritual Life Coaching) σας βοηθάει να συνειδητοποιήσετε το πλήρες δυναμικό σας, να προχωρήσετε προς την επιτυχία και να επιτύχετε τους στόχους σας. Η ιδέα του Spiritual Life Coaching είναι δημοφιλής σε ανεπτυγμένες χώρες όπως η ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σε αυτές τις χώρες οι άνθρωποι για επιβιώσουν στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον θέλουν να είναι πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί. Θέλουν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες τους, να εξελίσσονται τόσο υλιστικά όσο και πνευματικά.

Τα ψυχολογικά προβλήματα, πολλές φορές είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα ανεπαρκούς προσωπικής ανάπτυξης. Η απόλυτη θεραπεία για το άγχος είναι η προσωπική ανάπτυξη.

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν που πραγματικά θέλουν να φτάσουν στη ζωή τους. Η προσωπική Ανάπτυξη τους δείχνει την κατεύθυνση.

Η διαισθητική διερεύνηση, η εκπαίδευση, η συμβουλή, η καθοδήγηση, η ανάπτυξη, η δημιουργική κριτική, η ευημερία η ευτυχία και η επιτυχία είναι αυτό που προσφέρει το Spiritual Life Coaching.

Όλοι μας έχουμε μεγάλη δύναμη μέσα μας. Θέλουμε να επιτύχουμε στη ζωή μας. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι, χρησιμοποιούμε μόνο ένα μικρό ποσοστό από 5% έως 20% των δυνατοτήτων μας. Για να έχουμε επιτυχία πρέπει να αναπτυχθούμε πνευματικά και να αξιοποιήσουμε τα φυσικά μας ταλέντα και τις δυνατότητες μας. 

 

 

Πίσω από τις επιτυχίες πολλών πολιτικών, επιχειρηματιών, πρωταθλητών, εικαστικών, καλλιτεχνών και πολλών άλλων ισορροπημένων ανθρώπων κρύβεται ένας Διαισθητικός Coach!
  • Θέλω να ανακαλύψω τον πραγματικό μου εαυτό.
  • Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου.
  • Δεν έχω αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και πίστη στον εαυτό μου.
  • Έχω πρόβλημα επικοινωνίας με τον περίγυρο μου (οικογενειακό, κοινωνικό, επαγγελματικό)

 

Αν κάποιες από τις παραπάνω φράσεις ισχύει για το το άτομο σας, η Πνευματική Καθοδήγηση Ζωής θα σας βοηθήσει να νιώσετε τις μελλοντικές σας δυνατότητες και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα σας. Μάθετε πως να κάνετε σωστές επιλογές και να ορίσετε μέσους και μακροπρόθεσμους στόχους που μπορείτε να υλοποιήσετε και να βελτιώσετε την ζωή σας!

 

Η προσωπική επαφή σας με τον κ. Πανούτσο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε και να διαχειριστείτε τα θέματά σας.  Με τη βοήθειά του θα πετύχετε τις σωστές λύσεις, πάντα με κριτήριο την καλύτερη μελλοντική εξέλιξη στη ζωή σας.

 

  • Αναλαμβάνει υποθέσεις από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
  • Απόλυτη εχεμύθεια

Για μία πρώτη διερεύνηση συνεργασίας και για να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνήστε στο:
(0030) 210-6005028 από τις 11.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ.

Οι διαμένοντες στο Εξωτερικό με μεγάλη διαφορά ώρας από την Ελλάδα να συμπληρώνουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (στο τέλος της σελίδας) και θα λάβουν μια πρώτη απάντηση.

 

 

Δείτε επίσης:

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

  • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
  • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
  • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.