Η πιο σημαντική αγάπη είναι η αγάπη για τον εαυτό μας

Ένα άτομο είναι ικανό να αγαπήσει και να εκφράσει την αγάπη του μόνο αν προηγουμένως έχει αγαπήσει τον εαυτό του.  Όσα άτομα καταφέρνουν να αγαπούν τους εαυτούς τους χωρίς όρους μπορούν να αγαπήσουν εύκολα και αβίαστα τους άλλους
 
Η δύναμη που κινεί όλες μας τις πράξεις είναι ένα εσωτερικό σχέδιο,  σύμφωνα με το οποίο δρούμε χωρίς καλά καλά να το καταλαβαίνουμε.  Η στάση μας απέναντι στους άλλους και απέναντι στη ζωή εξαρτιέται από την ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας.  Η θεμελιώδης αυτή αλήθεια έχει ευρύτατες συνέπειες.  
 

Μόνο όταν σεβόμαστε τον εαυτό μας,  και μόνο τότε εμπιστευόμαστε τη ζωή όταν πρώτα εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας. 


Η ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας διαμορφώνει όλα τα ενδιαφέροντά μας,  τις προσπάθειές μας,  τα συναισθήματά μας και τις κινήσεις μας.  Εάν δεχτούμε τον εαυτό μας έτσι όπως είναι,  δε σπαταλάμε άσκοπη ενέργεια πολεμώντας τον.  Και τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια πού "εξοικονομήσαμε" για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής.  Ο εαυτός μας είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα.  Πρέπει πρώτα να συνθηκολογήσουμε με τον εαυτό μας και μετά να στραφούμε προς τον κόσμο με αυτοπεποίθηση και κουράγιο και πολλές φορές με χαρά. 
 
Σε ένα μεγάλο βαθμό προκαθορίζουμε το πεπρωμένο μας και προκαλούμε τη μοίρα μας! 
 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

  • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
  • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
  • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.