Βιογραφικό

Επιστημονική & Επαγγελματική Εξέλιξη

Επιστημονική και Eπαγγελματική εξέλιξη


Ο Κοσμάς Πανούτσος θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Παραψυχολόγους (Μέντιουμ) με μακρόχρονη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βρουν λύσεις στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 29-12-1953 και ώρα 1:30 μ.μ. Γονείς του ο Πάνος Πανούτσος και η Ευαγγελία Κωνσταντινάκου. Τα πρώτα δεκαοκτώ χρόνια της ζωής του τα έζησε στην Αγ. Παρασκευή. Έφηβος, με ανήσυχο πνεύμα και με έντονη τάση στις μεταφυσικές αναζητήσεις, λαμβάνει τα πρώτα του ερεθίσματα μέσα από την οικογένειά του, και συγκεκριμένα από τον πατέρα του Π. Πανούτσο, έναν διακεκριμένο Αστρολόγο - Παραψυχολόγο.Πρώτη Ενορατική Εμπειρία

Πρώτη Ενορατική Εμπειρία


Τον Απρίλιο του 1965, Μεγάλη Πέμπτη, ο Κοσμάς Πανούτσος βίωσε την πρώτη μεταφυσική εμπειρία στον  ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής. Παρακολουθούσε με μεγάλη ευλάβεια την ανάγνωση των ιερών Ευαγγελίων. Ξαφνικά, νοιώθει μεγάλη ταραχή και βλέπει μπροστά του τη μητέρα του αιμόφυρτη να υποφέρει...
 

 

Γραφείο - Χώρος συναντήσεων

Γραφείο - Χώρος συναντήσεων

 

 

Σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον,  ο επισκέπτης γνωρίζει από κοντά τον Κοσμά Πανούτσο και έχει τη δυνατότητα αναπόσπαστος και με απόλυτη εχεμύθεια, να παρουσιάσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες του. Στο χώρο αυτό, στην Αγία Παρασκευή (Αθήνα), γίνονται οι συνεδρίες μετά από προκαθορισμένα ραντεβού που ορίζονται μέσω της φόρμας (στο τέλος της σελίδας) ή και τηλεφωνικά.


 

 

 

Ο Δάσκαλος (P.Panoutso)

 Ο Δασκαλος (P.Panoutso)

 


Αυτό το μικρό αφιέρωμα είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής στον πατέρα μου και δάσκαλό μου Παναγιώτη Πανούτσο  (1918-1996).

 

Αστρολόγος - μέντιουμ με ισχυρές ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις βοήθησε πολλούς ανθρώπους και έδωσε λύσεις στα προβλήματά τους.


 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Στο χώρο κειμένου μπορείτε να αναφέρετε:

  • το θέμα που σας απασχολεί (εν συντομία)
  • τις μέρες και ώρες που μπορείτε να διαθέσετε για συνεδρία
  • τον τρόπο (συνάντηση στο γραφείο, skype ή τηλεφωνικά)

Αν έχετε απορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες και στην σελίδα Προσωπικές Συνεδρίες και να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν επικοινωνήσετε.

You must have Javascript enabled to use this form.